Behandling av hjärtchakra och halschakra.

Vad är healing?

Vad är healing egentligen? På mina mottagningar i Göteborg och Mellerud arbetar jag med healing (eller energihealing) för att hjälpa dig uppnå bättre hälsa och personlig utveckling. Den stora fördelen med healing som behandlingsmetod är att den påverkar både kropp och själ. Därmed går förbättrad hälsa och personlig utveckling hand i hand.

Vad är healing och energihealing?

Healing, eller energihealing, är ett samlingsnamn för olika tekniker som undersöker och påverkar det mänskliga energifältet (auran). Detta gör man för att utvecklas som person och för att uppnå bättre hälsa, både fysiskt och psykiskt, socialt och andligt.

 

Förutom din fysiska kropp, så består du också av subtila energier. Dessa formar ett energifält som finns både runt din kropp och inne i den. I energifältet finns dina känslor, tankar, grundstrukturen för din fysiska kropp, ditt sociala samspel med andra, samt din andlighet.

 

Detta innebär inte att din fysiska kropp är betydelselös, eller att det som västerländsk forskning och medicin kommit fram till inte skulle vara sant. Den fysiska kroppen och energifältet är helt enkelt två olika system som samspelar med varandra, och båda behöver behandlas för att uppnå bättre hälsa.

 

Vid en healingbehandling så använder sig din behandlare, en healer, av sitt eget energifält för att påverka ditt energifält mot en bättre funktion och hälsa. Ungefär som när en massör använder sin egen kropp, sina händer, för att påverka din kropp till en bättre funktion.

Reiki-healing, Reconnective Healing, Andlig Healing

Det finns många olika system för energihealing, där Reiki-healing kanske är det mest kända i Sverige. Även Reconnective® Healing är ganska känt. Det som skiljer olika healingsystem åt kan vara vilka tekniker man använder, vilka energinivåer (eller frekvenser) man påverkar, samt vilken förklaringsmodell man tillämpar. I till exempel Andlig Healing och Transhealing så jobbar man på höga frekvenser, och i Reiki-healing använder man sig av en särskild healing-frekvens i behandlingen.

 

Själv använder jag mig av en metod som kallas Brennan Healing Science® (efter upphovskvinnan Barbara Brennan). Det är en metod som fokuserar på specifik behandling precis där den behövs i din aura. Detta kan hjälpa dig att bli medveten om varför du inte uppnår det du önskar i livet, och sedan vara ett stöd för dig i att göra mer positiva val för dig själv.

 

Även vilka resultat man uppnår, och vilka symtom man behandlar skiljer sig mellan olika healingformer. Vissa healingsystem fokuserar mer på andlig utveckling och medialitet, medan andra påverkar mer jordiska förhållanden, t ex fysiska besvär i kroppen.

 

Min egen specialitet är att hjälpa dig finna VAD det är du vill göra i livet, och HUR du skall uppnå det. Jag ser det som min viktigaste uppgift att hjälpa dig att ta kontroll över ditt eget liv och leva det fullt ut. Oavsett om du kommer till mig för hjälp med ett fysiskt problem i kroppen, ett karriärproblem eller en konflikt med en annan person, så hjälper jag dig att knyta detta till vem du verkligen är innerst inne, och hur du kan bli tillräckligt stark i dig själv för att övervinna ditt problem och skapa det liv du önskar dig.

 

Du bär alla lösningar och all läkning inom dig, men kan ibland behöva hjälp med att komma i kontakt med dem.

 

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig ta nästa steg mot att finna din inre kraft och förmåga, kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal idag!

 

Föregående sida: Healing

Nästa sida: Vad är personlig utveckling?

Mottagningar:

Wadmansgatan 9, 412 53 Göteborg

Bergsgatan 28, 464 30 Mellerud

Kontakt

Upp

Boka tid

Telefon: 0707-44 20 30

Email: info@iaet.se

Postadress: Västergården 8, 464 92 Mellerud

Copyright@Hans Ragnar AB

Foton: © Ragnar Nielsen