Så här går en healingbehandling till. Chakrabalanering.

Så här går en behandling till

Jag erbjuder för närvarande 4 olika sorters energibehandlingar. Läs om dem här nedanför.

1. BHS-behandling på min mottagning

 • En behandling med Brennan Healing Science® (BHS) tar ca 60 minuter och kostar 700:- (första behandlingen är rabatterad och kostar 400:-)

Denna behandling passar bra både om du vill arbeta med ett specifikt problem, eller om du vill ha en allmän genomgång av ditt energifält, rensa blockeringar mm.

Vi börjar med ett samtal där du får berätta om vad du vill ha hjälp med. Därefter får du, fullt påklädd, lägga dig på en behandlingsbänk och slappna av medan jag behandlar dig med mina händer. Behandlingen sker med lätt beröring och brukar upplevas som mycket avslappnande.

Under behandlingen undersöker och behandlar jag energifältet i och runt din fysiska kropp. Detta energifält påverkar både din fysiska och psykiska hälsa, och genom att behandla det kan stora förändringar ske i ditt liv.

Energifältet är samma typ av energi som man påverkar med till exempel akupunktur och yoga. Jag använder mina händer när jag arbetar med dina energier.

Jag kan både fylla på energi om du skulle ha för lite, samt påverka strukturen och funktionen i ditt energifält för att hjälpa det fungera så bra som möjligt. Detta kan ge hjälp till dina självläkande funktioner.

Människan är en helhet. Jag arbetar med alla delar av BHS-systemet, dvs med fysiska, känslomässiga och mentala aspekter av dina symtom.

Efter en BHS-behandling brukar du känna dig djupt avslappnad och tillfreds. Ofta har du också kommit till nya insikter som kan hjälpa dig när du vill förändra eller läka någonting i ditt liv.

gdistans fokuserar på att skapa balans i ditt energisystem. Upplevelsen av att få en chakrabalansering är ofta att du blir avslappnad, mindre stressad och känner dig mer balanserad.

Boka BHS-behandling på min mottagning i Göteborg här

För att boka tid på min mottagning i Mellerud, kontakta mig!

2. BHS-behandling på långdistans

 • En Brennan Healing Science® -behandling på långdistans tar ca 60 minuter och kostar 580:- (första behandlingen är rabatterad och kostar 400:-)

Även denna behandling fungerar bra både behandlande och förebyggande.

Energierna jag arbetar med under en BHS-behandling fungerar annorlunda än vad vi är vana vid från den fysiska verkligheten. Jag kan till exempel vara i kontakt med dig även om vi befinner oss på två olika platser. Därför kan jag också behandla dig utan att vi är fysiskt nära varandra.

Jag har framgångsrikt utfört många behandlingar på ”långdistans”. Hur stort avståndet mellan mig och min kund är har inte spelat någon roll. Behandlingarna har varit lika effektiva som när kunden besökt mig på min mottagning.

Om du inte kan komma till min mottagning, eller av andra skäl vill att jag behandlar dig på långdistans så går det till så här.

 • Du bokar en långdistansbehandling i bokningskalendern eller genom att kontakta mig. När behandlingstiden är inne ringer du upp mig på telefon eller Skype. Precis som vid en vanlig behandling har vi ett samtal där du berättar om vad du vill ha hjälp med vid dagens behandling.
 • Vi avslutar sedan samtalet och du går och lägger dig på en säng, soffa eller liknande. Se till att du får vara ostörd under hela behandlingstiden.
 • Jag genomför behandlingen från den plats där jag befinner mig, och du tar emot den där du är. Ofta kan du uppleva tydligt hur jag påverkar ditt energifält, och för det mesta så upplever du samma djupa avslappning som vid en vanlig BHS-behandling.
 • Sätt gärna en väckarklocka på ringning när behandlingstiden är slut, eftersom det är vanligt att man somnar under behandlingen.

Långdistansbehandlingar har ett rabatterat pris eftersom jag har lägre kostnader för dem än för behandlingar på min mottagning. Det är dock lika effektivt med en BHS-behandling på långdistans som när vi träffas personligen.

Boka BHS-behandling på långdistans här

3. Meditation/Balansering på långdistans

 • En meditation/balansering på långdistans tar ca 45 minuter och kostar 250:-

Mediation/Balansering är en behandling jag erbjuder på långdistans. Det är en lite enklare behandling, men jag hinner ändå gå igenom alla delarna av ditt energifält. Fokus är på att skapa balans, ny energi och integrering i dig själv. Behandlingen har ett lägre pris än vanliga BHS-behandlingar.

Behandlingen passar för dig som vill:

 • få mer energi
 • få en allmän genomgång och balansering
 • få en lite lättare behandling mellan två vanliga BHS-behandlingar

Behandlingen sker i en mindre grupp på långdistans. Så här går det till:

 • Varje behandlingstillfälle har ett begränsat antal platser. Om du kan hitta behandlingen i bokningskalendern så finns det platser kvar.
 • När tidpunkten för behandlingen är inne så går du och lägger dig på en säng, soffa eller liknande. Se till att du får vara ostörd under hela behandlingstiden.
 • Jag genomför behandlingen från den plats där jag befinner mig, och behandlar alla i gruppen samtidigt. Du behöver inte veta vilka de andra deltagarna är, och de vet inte vem du är. Alla i gruppen befinner sig på olika ställen och tar emot behandlingen från respektive plats.
 • Ställ gärna en väckarklocka på ringning när behandlingstiden är slut, eftersom det är vanligt att man somnar under behandlingen. Behandlingen tar ca 45 minuter.
 • Du kan läsa mer om långdistansbehandling och hur det fungerar här.

Pröva på en gruppbehandling till förmånligt pris genom att boka idag!

Boka Mediation/Balansering på långdistans här

4. Chakrabalansering på långdistans

 • En chakrabalansering på långdistans tar ca 15 minuter och kostar 100:-

Även detta är en lite enklare behandling. En chakrabalansering på långdistans fokuserar på att skapa balans i ditt energisystem. Upplevelsen av att få en chakrabalansering är ofta att du blir avslappnad, mindre stressad och känner dig mer balanserad.

Behandlingen passar för dig som vill:

 • få en balansering av dina energier
 • pröva på en enkel och billig behandling för att se om healing är något som passar dig

Behandlingen sker i en mindre grupp på långdistans. Så här går det till:

 • Varje behandlingstillfälle har ett begränsat antal platser. Om du kan hitta behandlingen i bokningskalendern så finns det platser kvar.
 • När tidpunkten för behandlingen är inne så går du och lägger dig på en säng, soffa eller liknande. Se till att du får vara ostörd under hela behandlingstiden.
 • Jag genomför behandlingen från den plats där jag befinner mig, och behandlar alla i gruppen samtidigt. Du behöver inte veta vilka de andra deltagarna är, och de vet inte vem du är. Alla i gruppen befinner sig på olika ställen och tar emot behandlingen från respektive plats.
 • Ställ gärna en väckarklocka på ringning när behandlingstiden är slut, eftersom det är vanligt att man somnar under behandlingen. Behandlingen tar ca 15 minuter.
 • Du kan läsa mer om långdistansbehandling och hur det fungerar här.

Boka Chakrabalansering på långdistans här

Hur går det till praktiskt?

Det här kan du förvänta dig när du kommer på behandling hos mig:

 • Ett personligt och empatiskt bemötande
 • En engagerad lyssnare när du berättar om vad som är viktigt för DIG, och vad DU vill få ut av din behandling. Du har också möjlighet att ställa frågor.
 • En analys av det du berättat om, samt tillgång till alternativa perspektiv som kan hjälpa dig att förändra eller läka din situation
 • En energibehandling där jag behandlar alla delar av ditt energifält enligt BHS-modellen. Behandlingen kan hjälpa dig finna den klarhet, känsla och kraft du behöver för att skapa det du önskar
 • Vid varje behandling kontaktar jag även ditt inre själv, och hjälper det att komma till uttryck i ditt energifält. Detta kan hjälpa dig att bli klarare över vad det är du vill och hur du skall uppnå det
 • En integrering av behandlingen. Det innebär att jag sätter de olika delarna av ditt energifält i kontakt med varandra efter att ha arbetat med dem individuellt
 • Feedback efter behandlingen. Jag berättar om vad som hände och vilken nytta du kan ha av det när du arbetar för att uppnå dina mål
 • Praktiska råd som du kan börja tillämpa direkt. Det kan vara råd om fysisk träning, mentala övningar eller praktiska råd för olika situationer i ditt liv. Alla råd är anpassade så att de är på rätt nivå för dig och lätta att integrera i din vardag
 • Jag hänvisar dig även till andra behandlingsmetoder om du skulle behöva det, både alternativa metoder och skolmedicin

Du kan även förvänta dig att jag har förberett mig väl inför behandlingen, så att jag ska kunna hjälpa dig så bra som möjligt. Jag lägger mycket tid och kraft på min egen personliga utveckling och lever som jag lär. Jag inser att jag inte kan hjälpa någon annan med något jag ännu inte skapat eller läkt i mig själv.

Föregående sida: Brennan Healing Science®

Nästa sida: Vanliga frågor

Mottagningar:

Wadmansgatan 9, 412 53 Göteborg

Bergsgatan 28, 464 30 Mellerud

Kontakt

Upp

Boka tid

Telefon: 0707-44 20 30

Email: info@healinggoteborg.se

Postadress: Västergården 8, 464 92 Mellerud

Copyright@Hans Ragnar AB

Foton: © Ragnar Nielsen

Energihealing är en holistisk behandlingsmetod som verkar utifrån en helhetssyn på människan. Den söker efter orsaker snarare än symtom. Därför utlovar jag inte specifika resultat av healingbehandling, och resultaten kan variera. Jag erbjuder istället en “prova-på” rabatt vid första besöket för att du själv skall kunna avgöra om behandlingarna är till hjälp för dig.