Brennan Healing Science. Avancerad energihealing.

Brennan Healing Science®

Brennan Healing Science® (BHS) är en behandlingsmodell som kan hjälpa dig att skapa positiv förändring och läkning i ditt liv. Vid en BHS-behandling arbetar jag med energifältet som omger din kropp. Detta är samma typ av energi som du påverkar med yoga och akupunktur. Den har en både fysisk och psykisk effekt, och när jag behandlar dig så kan det ge positiva förändringar i din kropp, dina känslor och tankar, och i ditt samspel med andra.

 

Med en kombination av samtal, rådgivning och energibehandling har jag kunnat hjälpa många människor att ”få pusselbitarna på plats”. Jag har kunnat visa dem hur flera delar av deras liv samspelar på ett negativt sätt och skapar problem för dem. De olika delarna finns representerade i energifältet, och genom min behandling har jag kunnat lägga en grund för positiv förändring och utveckling.

 

Vid varje behandling tar jag även kontakt med ditt inre själv och hjälper det att komma till uttryck i ditt liv. Detta kan hjälpa dig att bli klarare över vad det är du verkligen vill och hur du skall uppnå det.

 

BHS fungerar utmärkt i kombination med andra behandlingsformer, både skolmedicin och komplementära behandlingar. Om du ägnar dig åt Yoga, Qi Gong, Tai Chi, Personlig Utveckling eller går i Psykoterapi, så brukar BHS kunna hjälpa dig att göra snabbare framsteg där.

 

 

Brennan Healing Science® är en metod för undersökning och behandling av det mänskliga energifältet (auran). Metoden har utvecklats av Dr Barbara Brennan, från början fysiker på NASA. Dr Brennan har skrivit de bästsäljande böcker Hands of Light® och Light Emerging®, där hon med ett vetenskapligt språk förklarar hur traditionella behandlingsmetoder fungerar och påverkar oss. Hon har utvecklat ett antal metoder som kan påverka det mänskliga energifältet för att uppnå bättre hälsa och personlig utveckling.

Dr Brennan har i mer än 25 år drivit The Barbara Brennan School of Healing, ett 4-årigt amerikanskt utbildningsprogram med college-status.

 

Föregående sida: Frigör din kraft

Nästa sida: Så här går det till

Mottagningar:

Wadmansgatan 9, 412 53 Göteborg

Bergsgatan 28, 464 30 Mellerud

Kontakt

Upp

Boka tid

Telefon: 0707-44 20 30

Email: info@iaet.se

Postadress: Västergården 8, 464 92 Mellerud

Copyright@Hans Ragnar AB

Foton: © Ragnar Nielsen