Healing Göteborg

Energihealing och jordning.

Personlig utveckling

Behandlingar i Göteborg och Mellerud

Personlig utveckling handlar om att bli medveten om din egen roll i att skapa den verklighet du lever i. Det handlar om att lära känna dig själv på djupet. Att bli medveten om vem du verkligen är och vilka omedvetna val du gör i vardagen.

 

Det handlar om att ta en ordentlig titt på dig själv och din syn på omvärlden. Utan att vare sig försköna eller förskjuta någon del av dig letar du efter sanningen om dig själv. Du försöker svara på frågorna: ”Vem är jag egentligen?” ”Vad gör jag här?” ”Finns det en mening med min existens?” ”Vilka är mina starka sidor?” ”Vilka är mina svaga sidor?” ”Varför gör jag om samma misstag gång på gång fastän jag egentligen vet bättre?” ”Hur kan jag göra ett bättre val nästa gång jag är i samma situation?”

Personlig utveckling och eget ansvar

Att ta eget ansvar handlar om att inse din egen del i ALLA situationer i ditt liv. De positiva likaväl som de negativa. Och om att inse att det absolut mest effektiva sättet att skapa långsiktigt hållbar förändring är att börja med dig själv.

Oavsett hur mycket negativt du ser i världen som du skulle vilja förändra, så väljer du att stanna hos dig själv och skapa förändringen där. Sedan kommer den automatiskt att spridas till världen runt omkring dig.

 

När du lär dig mer om dig själv så ökar också din självkänsla och ditt självförtroende.

 

På mina mottagningar i Göteborg och Mellerud, och även på långdistans, arbetar jag för att hjälpa dig att ta nästa steg i att lära känna dig själv. Att finna mer av den du verkligen är.

 

Jag arbetar med metoden Brennan Healing Science® för att lösa upp blockeringar som hindrar dig från att skapa det du önskar i livet.

 

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om hur jag kan hjälpa dig!

 

Föregående sida: Vad är healing?

Nästa sida: Självkänsla och självförtroende