Att hitta mig själv. Healingbehandling för att finna ditt sanna jag i Göteborg och Mellerud.

Hitta mig själv. Hur man kan finna sig själv

Behandling i Göteborg och Mellerud

”Hur kan jag hitta mig själv?”

Många människor söker efter sig själva. Man frågar sig: ”Vem är jag egentligen?” ”Varför finns jag till?”

 

Men om du söker dig själv så innebär det ju att du är osäker på vem du är. Och om du inte vet vad du söker, hur skall du då kunna hitta det?

 

Du kan naturligtvis be någon annan om hjälp. Men om du aktivt söker dig själv så kan det bero på att du är trött på att höra andra tala om för dig vem du är eller borde vara.

 

Detta är en vanlig återvändsgränd som gör att det kan kännas omöjligt och hopplöst.

 

Finns det en lösning? Något sätt eller en metod för att ta dig ur återvändsgränden? Att hitta vägen som leder hem till ditt verkliga själv?

 

Ja det gör det!

Metoder för att finna dig själv

De metoder som arbetar med att hjälpa dig komma i kontakt med djupare delar av dig själv brukar innehålla följande komponenter.

 

-Du kan inte göra det helt ensam. Du måste få hjälp utifrån. Du kan inte se de sidor av dig själv som du är omedveten om utan yttre hjälp. Det är dessa omedvetna delar av dig som håller dig tillbaka från att finna dig själv och skapa det du önskar i livet.

 

-Den yttre hjälpen skall finnas där för att utmana ditt tänkande, inte för att tala om för dig vad du borde tänka.

 

-Tänk långsiktigt. Att finna dig själv är en process. Det finns ett ”äkta” själv inom dig, och processen leder dig undan för undan mot en ökad kontakt med detta. Samtidigt väljer du successivt att förändra den du är idag, så att du kommer mer och mer i samklang med ditt inre själv. Detta kallas ibland för att frigöra sig från sitt ego.

 

-Processen är inte alltid bekväm. Anledningen till att du har blockerat vissa delar av ditt sanna jag är att du har haft smärtsamma upplevelser. En del av läkningsprocessen innebär att besöka dessa delar av ditt förflutna. Det kan i perioder vara jobbigt, men är också nödvändigt för att skapa verklig läkning och utveckling. Det lär dig hur du kan göra annorlunda val nu än vad som var möjligt för dig när den ursprungliga smärtsamma händelsen inträffade.

Vem kan hjälpa dig att hitta dig själv?

Kurser, behandlingar och att leva ett medvetet liv

Vem skall du vända dig till för att få hjälp att komma i kontakt med ditt inre själv?

Det finns många möjligheter att välja mellan. Det viktigaste är att du själv har viljan och är inställd på att arbeta dig igenom hindren.

 

Alla människor du möter i vardagen utmanar till viss del ditt tänkande. Detta kan vara det du behöver för att ta ett steg i riktning mot att möta dig själv. På så sätt lär du dig mer om vem du är (och vem du inte är) genom dina dagliga interaktioner.

 

Om du vill öka hastigheten på din utveckling, och snabbare komma i kontakt med mer av dig själv, så finns det olika metoder för detta. Du kan till exempel gå på kurs. Det finns många kurser med olika längd och innehåll som kan hjälpa dig hitta mer av dig själv.

 

Jag kan hjälpa dig genom att arbeta med metoden Brennan Healing Science®. En behandling hos mig kan ge dig extra energi, lösa upp blockeringar, och sätta dig i kontakt med djupare delar av dig själv. Jag har mottagningar i Göteborg och Mellerud, och jag arbetar även på långdistans via telefon och Skype.

 

Mina behandlingar kan med fördel kombineras med andra behandlingsmetoder, till exempel psykoterapi och kroppsbehandlingar.

 

Kontakta mig kostnadsfritt för att få information om hur jag kan hjälpa dig att finna mer av ditt sanna jag!

 

Föregående sida: Självkänsla och självförtroende

Nästa sida: Förändra ditt liv

Mottagningar:

Wadmansgatan 9, 412 53 Göteborg

Bergsgatan 28, 464 30 Mellerud

Kontakt

Upp

Boka tid

Telefon: 0707-44 20 30

Email: info@iaet.se

Postadress: Västergården 8, 464 92 Mellerud

Copyright@Hans Ragnar AB

Foton: © Ragnar Nielsen