Spirituell healing i Göteborg och Mellerud.
Energihealing på aurans sjunde nivå.
Hans Nielsen, BHSP. Brennan Healing Science practitioner i Göteborg och Mellerud.

Hans Nielsen, BHSP

Jag som driver Institutet för Avancerad Energiterapi heter Hans Nielsen.

 

Min stora passion är att hjälpa dig som vill ta reda på mer om vem du är, och vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du som längtar efter att få kasta av dig dina begränsningar, och få vara dig själv.

 

Det finns en stor gåva i att välja att vara dig själv. En gåva till dig själv och till alla runt omkring dig. Ju mer du visar ditt sanna jag, desto mer uppmuntrar du andra att göra samma sak. Ju djupare kontakt du har med dig själv, ju mer kan du hjälpa andra att komma i kontakt med sig själva. Att vara dig själv gör att du kan skapa verklig kontakt istället för att följa inlärda mönster. I förlängningen kan detta hjälpa oss alla att läka, både som individer och som familjer och samhälle.

 

Låter detta som något du skulle vilja utveckla hos dig själv? Vem är du innerst inne? Hur vill du leva ditt liv? Vad är det du längtar efter att skapa? Vad är det som håller dig tillbaka?

 

Du är mycket välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal. Då kan du ställa frågor till mig om hur jag kan hjälpa dig.

 

Jag har ägnat de senaste 20 åren av mitt liv åt olika former av personlig utveckling. Jag har ägnat mig åt Tai Chi, Qi Gong, Yoga och Meditation. Jag är utbildad Massageterapeut och Reiki-master, och har lång erfarenhet av undervisning till människor i alla åldrar. Jag har dessutom arbetat i flera vårdande yrken.

 

Jag har alltid haft förmågan att se och uppleva de subtila energierna. Detta har bland annat lett mig till The Barbara Brennan School of Healing (BBSH), ett av världens mest välrenommerade utbildningsinstitut för energiterapi. BBSH är ett 4-årigt amerikanskt program med collegestatus, där jag har utbildats och godkänts i undersökningsmetodik och mer än 50 specifika behandlingstekniker som kan främja hälsa på många områden.

 

Jag anser att det är viktigt att leva som man lär. Varje dag arbetar jag med mig själv, med min energi och min personliga utveckling. Det gör jag för att själv må bra och för att kunna hjälpa dig när du kommer på behandling hos mig.

 

Några av mina starkaste sidor som energi-healer är att jag är mycket specifik. Samtidigt som jag är i kontakt med hela dig som person, så kan jag arbeta mycket exakt med små detaljer. Jag har en hög förmåga att fokusera under behandlingen.

 

Mina kunder brukar uppskatta min tydlighet. Jag kan ofta hitta de ord som hjälper dig att se ett nytt perspektiv, eller visar dig vägen till ditt nästa steg.

 

Mitt mål är att du ska kunna hjälpa dig själv. Jag anser att du bär på en unik gåva till dig själv och till världen. Jag vill verkligen hjälpa dig att komma i kontakt med dina inre förmågor och lära dig använda dem.

 

Är du redo för att söka djupare efter vem du är? Vill du ta reda på mer om dina unika gåvor och inre förmågor, och hur du genom egen vilja och arbete kan frigöra dessa? Om det känns rätt för dig så rekommenderar jag dig att boka en behandling för att själv uppleva hur jag kan hjälpa dig med detta.

 

Jag erbjuder dig ett personligt bemötande och en behandling av högsta kvalitet.

 

 

Välkommen på behandling!

Hans Nielsen. Brennan Healing Science diplom.
Reiki Master diplom.
Reiki 1 diplom.
Massageterapeut diplom.
Manuella ledbehandlingar diplom.
Reiki Master diplom.
Certifierad massör intyg.
Massör diplom.

Referenser

Jag är certifierad Brennan Healing Science Practitioner efter att ha fullföljt och godkänts vid det 4-åriga Professional Studies-programmet vid The Barbara Brennan School of Healing Europe (2007-2011)

 

Jag har också en bakgrund som erfaren massageterapeut, med fortbildning inom manuella ledbehandlingar, dry needling mm. Jag arbetar som lärare i massage och anatomi, och är Reiki Master.

Kundkommentarer

-Har under många år haft förmånen att bli behadlad av Hans Nielsen genom min arbetsplats. I början åt jag smärtlindrande medicin dagligen och hade stora problem med min rygg. Domningar och ilningar var vardagsmat och det påverkade även mitt humör. Nu, många år senare är jag i stort sett besvärsfri och äter inga smärtlindrande mediciner. Efter fysisk ansträngning kan jag fortfarande uppleva vissa besvär, men de är snabbt övergående och känns “naturliga”. Jag upplever att jag haft tur som hamnat i Hans händer och min största oro är att den hjälp jag får av någon anledning ska upphöra. Önskar att alla med liknande besvär hade möjligheten att få den här hjälpen. Stort tack!

/Esbjörn Sjöberg

 

-Hans has a quiet but powerful presence, and his ability to deeply listen and receive me as a person are some of the qualities that makes Hans a strong healer. In the healings I experience Hans as precise and accurate in his dealings with the energy field. He holds strong integrity and a safe space for the client to heal and find their own truth. A healing experience with Hans is highly valued and recommended.

/Jane Pedersen -Norway

 

-During my study and in later contact with Hans, I so much appreciate his kindness, his inner peace and patience with my own impatience and inner struggles and mostly his strong sense of inner authority and wisdom from the heart. There are many moments in which just being with him in contact, whether it was talking or just in silence, where very comforting for me and in which I feel acknowledged.

Since Hans is also very skilled in the workings of the physical body, everybody is likely to be in good hands with him.

/Jasper Buschgens -The Netherlands

 

-I came to Hans for a healing session. I was feeling exhausted, emotionally drained and confused, and had some muscular tension. During the session I was very aware of his energetic presence, of gentle (but deep) shifts happening in me. My feeling of relaxation and safety during the session built and built, until I felt blissful. I felt very held. Since the session, I’ve been much more aware of not exhausting myself; my relationship to exhaustion and stress is changing, so I am noticing more when I push myself too hard.

Thanks very much Hans, and I recommend him highly for people wanting to receive healing!

/Justin Bonnet -United Kingdom

Nästa sida: Företagspolicy

Mottagningar:

Wadmansgatan 9, 412 53 Göteborg

Bergsgatan 28, 464 30 Mellerud

Kontakt

Upp

Boka tid

Telefon: 0707-44 20 30

Email: info@iaet.se

Postadress: Västergården 8, 464 92 Mellerud

Copyright@Hans Ragnar AB

Foton: © Ragnar Nielsen