Healingbehandling på knä. Healing vid fysiska och psykiska symtom.

Hur kan healing påverka symtom i den fysiska kroppen?

Hur är det möjligt att healing kan påverka symtom i den fysiska kroppen. Kan en icke-fysisk behandling ha en fysisk effekt? Hur kan till exempel ont i ryggen eller magproblem förbättras av att någon lägger sina händer på dig?

 

Förklaringen är att du består av mer än bara din fysiska kropp. Vi som utövar healing, akupunktur mm brukar kalla detta för ”Energi”, ”Chi”, ”Ki” eller ”Prana”. Denna Livsenergi styr och påverkar både din kropp och ditt psyke.

 

När du får en healingbehandling av mig så påverkas din energi av min energi. Detta kan skapa en förändring i förutsättningarna för hur din fysiska kropp fungerar, samt även dina tankar och känslor.

Varför använda healing vid fysiska eller psykiska problem?

Varför skall du välja att få healingbehandling på fysiska eller psykiska symtom? Det finns ju många andra behandlingsformer som också har effekt på kropp eller psyke.

 

Healingens stora fördel är att den påverkar hur kropp och psyke samspelar med varandra. Det kan vara så att ett problem i kroppen inte kan läka därför att det påverkas av negativa känslor eller tankar. Med healing behandlas kroppen, känslorna och tankarna samtidigt.

Som healer ser jag dagligen samband mellan problem i kroppen och till exempel smärtsamma minnen. Genom att behandla energifältet kan grunden läggas för långsiktig läkning av orsaken till problemet. Detta skapar förutsättningar för positiv utveckling på många områden i livet.

Energihealing som behandling vid fysiska och psykiska symtom passar dig som:

 • Är intresserad av alternativa behandlingsmetoder
 • Inte lyckats läka ditt symtom med konventionell behandling
 • Vill veta mer om orsaken till dina symtom
 • Vill gå på djupet med dig själv för att skapa långsiktigt hållbar läkning
 

Bör du tänka på något särskilt innan du väljer att pröva healing vid fysiska eller psykiska symtom?

Det finns några saker som är viktiga att tänka på om du har ett fysiskt eller psykiskt symtom som du vill behandla med healing.

 • Healing är i de flesta fall en långsiktig behandlingsmetod som successivt bygger upp din självläkande förmåga, både fysiskt och psykiskt
 • Om du har en akut fysisk skada, en allvarlig fysisk sjukdom eller ett akut psykiskt trauma eller sjukdomstillstånd, så skall du först få akut medicinsk vård
 • Healing kan vara ett bra komplement till medicinsk vård och tillföra ytterligare element till din läkning, men akut medicinsk behandling kommer först
 • Jag behandlar inte sjukdomar eller skador i sig. Jag påverkar, via energifältet, dina förutsättningar för att läka dig själv inifrån. Att jag trots detta ibland använder olika sjukdomars namn här på hemsidan beror på att det är dessa namn som mina kunder använder för att beskriva sina symtom.
 • Läs mer om hur jag ser på läkning i min företagspolicy här
 • Att komma i kontakt med din självläkande förmåga innebär att komma i kontakt med en större del av dig själv. Detta är en utvecklingsprocess på alla livets nivåer, som du kan läsa mer om här

Direktlänkar:

StressOroUtmattningNedstämdhetMagproblemRyggproblemNackproblemHuvudvärk

Källa till medicinska fakta på denna sida, bl a: 1177 Vårdguiden

Mina behandlingar syftar till en långsiktig förbättring av ditt fysiska och psykiska välmående genom att hjälpa dig stärka dig själv och få mer energi. De är inte medicinskt inriktade på att bota akuta symtom.

 • Vid akut skada eller sjukdom, kontakta larmtjänst tel 112.
 • Vid oro över ditt medicinska tillstånd, kontakta sjukvårdsupplysningen tel 1177 eller din vårdcentral.

Mottagningar:

Wadmansgatan 9, 412 53 Göteborg

Bergsgatan 28, 464 30 Mellerud

Kontakt

Upp

Boka tid

Telefon: 0707-44 20 30

Email: info@iaet.se

Postadress: Västergården 8, 464 92 Mellerud

Copyright@Hans Ragnar AB

Foton: © Ragnar Nielsen