Energihealing. Balanserar chakran vid ryggproblem, ryggskott, diskbråck och ischias.

Ont i ryggen, ryggskott, diskbråck och ischias

Ont i ryggen får de flesta människor någon gång i livet. Det är vanligast att få ont i ländryggen (ryggslutet eller svanken), men även bröstryggen mellan skulderbladen kan drabbas.

 

Om du har milda, tillfälliga problem med rygg eller nacke så brukar de gå över av sig själva på ett par veckor. Om du däremot har kraftig värk, utstrålande smärta, återkommande eller kroniska ryggproblem, så kan du behöva hjälp med olika typer av behandling.

Ont i ryggen och ryggskott

Det kan göra ont i ryggen till följd av spända muskler. Ryggskott är ett vanligt tillstånd som beror på en kraftig spasm i musklerna.

Diskbråck

Man kan också få ryggont på grund av en skada eller sjukdom. Diskbråck är relativt vanligt, och innebär att en disk i ryggraden har skadats.

Ischias

Ibland kommer ryggens nerver i kläm vilket kan leda till ischias (utstrålande smärta eller domningar).

Healingbehandling

Från mitt perspektiv som healer så är ryggen och dess funktion viktig. I ryggraden fäster olika energicentran in (chakran eller chakror), och via en energikanal i ryggraden utbyter de information med varandra.

 

Varje chakra styr sin egen funktion i kroppen och psyket. Därför kan det finnas olika orsaker till ryggproblemen, beroende på var i ryggen problemet sitter och hur det yttrar sig. Sitter det till exempel långt ner i ryggen och känns som en stelhet, eller sitter det högt upp och känns som en smärta?

 

Min specialitet är att behandla negativa samband som hindrar dig från att skapa positiv förändring och läkning i ditt liv. I mina behandlingar har jag bland annat sett samband mellan ryggproblem och:

För att få en långsiktigt hållbar förbättring av dina ryggproblem kan det vara viktigt att titta närmare på dessa psykiska komponenter.

 

Healingbehandling kan vara en viktig del av din behandlingsplan när du vill ta tag i dina ryggproblem på allvar. Det går utmärkt att kombinera mina behandlingar med konventionell vård och med besök hos naprapat, osteopat och massör. Jag har goda kontakter och kan hjälpa dig sätta ihop ett bra behandlingsteam.

Energihealing som behandling passar dig som:

  • Är intresserad av alternativa behandlingsmetoder
  • Inte lyckats läka ditt symtom med konventionell behandling
  • Vill veta mer om orsaken till dina symtom
  • Vill gå på djupet med dig själv för att skapa långsiktigt hållbar läkning

Direktlänkar:

StressOroUtmattningNedstämdhetMagproblemRyggproblemNackproblemHuvudvärk

Källa till medicinska fakta på denna sida, bl a: 1177 Vårdguiden

Mina behandlingar syftar till en långsiktig förbättring av ditt fysiska och psykiska välmående genom att hjälpa dig stärka dig själv och få mer energi. De är inte medicinskt inriktade på att bota akuta symtom.

  • Vid akut skada eller sjukdom, kontakta larmtjänst tel 112.
  • Vid oro över ditt medicinska tillstånd, kontakta sjukvårdsupplysningen tel 1177 eller din vårdcentral.

Mottagningar:

Wadmansgatan 9, 412 53 Göteborg

Bergsgatan 28, 464 30 Mellerud

Kontakt

Upp

Boka tid

Telefon: 0707-44 20 30

Email: info@iaet.se

Postadress: Västergården 8, 464 92 Mellerud

Copyright@Hans Ragnar AB

Foton: © Ragnar Nielsen